لیست اختراعات اميرمحمد محمدي
اجاق ذغال ساز فوري گازسوز جهت تهيه ذغال به منظور استفاده در منقل، باربيكيو، قليان و غيره اختراع شده است. در روش جاري تهيه ذغال با استفاده از مواد نفتي و شيميايي و نيز چرخاندن ذغال توسط آتش گردان به وسيله افراد ماهر صورتمي گيرد كه دارد اشكالات زياد همراه با خسارات جاني و مالي مي باشد. بوي بد مواد نفتي و يا شيميايي باعث آلودگي مواد غذايي شده و چرخاندن ذغال در آتش گردان نيز باعث پرتاب جرقه به محيط اطراف و آتش سوزي و آسيب بدني افراد مي گردد. در اجاق اختراعي كه در فضاي باز و بسته قابل استفاده مي باشد. در چند ثانيه و به راحتي مي توان ذغال تهيه نموده و نياز به مواد نفتي و شيميايي نبوده و در هزينه و وقت صرفه جويي شده و توسط افراد عادي و بدون خطر مي توان ذغال تهيه نمود. با قرار دادن ذغال در محفظه احتراق و روشن نمودن اجاق به مدت چند ثانيه، ذغال سرخ شده و پس از خاموش نمودن اجاق عمل احتراق بدون نياز به جريان گاز ادامه پيدا مي كند.
وسايل گاز سوز قابل حمل كمپينگ عموماً از كپسولهاي گازي سوراخ شونده 200گرمي استفاده ميكنند . اين وسايل داراي شيري هستند كه لاستيك آب بند كننده در انتهاي آن قرار گرفته و بوسيله پيستوني كه پشت آن فنري تعبيه شده و بعد از سوراخ كردن كپسول بوسيله فشار فنر آن را اب بند مي نمايد . گريس كاري فنر و اورنگ بين سيلندر وپيستون بشرطي كه تلورانس تراشكاري و استانداردهاي مربوطه رعايت شده باشد داراي كارائي مي باشد ولي با خشك شدن گريس به دليل تماس آن با هيدرو كربوتها ويا پاره شدن و استهلاك اورينگ بين سيلندر و پيستون باعث گير كردن و نشت گاز از وسيله شده و تاكنون هزاران نفر در جهان از اين وسايل آسيب جدي ديده اند . در روش اختراعي اينجانب سيلندر، اورينگ و فنر داخل پيستون كلاً حذف شده و بجاي آن يك نوع لاستيك كه در اثر فشار مي تواند تا 5ميليمتر فشرده و كوتاه شود و از داخل آن يك قطعه سوراخ كننده فولادي رد مي شود قرار داده شده است . موقع كار گذاشتن كپسول گاز قطعه لاستيكي جمع شده و بطور طبيعي و به دليل عمل ارتجاعي آن آب بندي پشت كپسول صورت مي گيرد . عملكرد ارتجاعي لاستيك هزاران بار و بدون كوچكترين مشكلي صورت گرفته و نشت گاز كه به دلايل مشروحه فوق صورت ميگيرد بطور كلي از بين رفته و ايمني مصرف كننده كاملاً تامين ميگردد.
توربينهاي داريوس باتوجه به مزاياي آنها از جمله كاربرد شهري، استقلال از جهت باد و توان توليدي بيشتر نسبت به ساير توربينهاي محور عمودي بسيار مورد توجه ميباشند. باوجود مزاياي اين نوع توربينها، اما وجود مشكل گشتاور راهاندازي محدوديتهايي در كاربرد آنها به وجود آورده است. علاوه بر اين، فيزيك و رفتار جريان حول روتور اين توربينها به علت تغييرات زياد زاويه حمله به شدت ناپايا ميباشد. در اين اختراع، با ارائه يك طرح علمي و نوآورانه، توربين داريوسي طراحي، مدلسازي و ساخته شد كه با سينرژيك كردن و همافزايي پرهها، استفاده از پرههاي J شكل و همچنين مكانيزم تنظيم اوليه زاويه گام، علاوه بر بهبود عملكرد آيروديناميكي توربين، مشكل گشتاور راهاندازي اين نوع توربينها نيز بهبود مييابد. در اين طرح وابستگي به جريان باد جهت حركت پرهها از اختلاف فاز 120 درجه در نمونههاي عادي به 60 درجه رسيده است، كه با توجه به امكان تغيير جهت و اندازه سرعت در جريانهاي مختلف، ميتواند باعث شروع راهاندازي مناسبي شده و عملكرد آيروديناميكي را بهبود بخشد. همچنين مكانيزم تنظيم زاويه گام، استفاده از انرژي باد را در شرايط محيطي با سرعت هاي مختلف باد را فراهم كرده و امكان نصب اين توربينها در مناطق كم باد را ايجاد مينمايد.
موارد یافت شده: 4